top of page

Важна питања у настави историје: домети историографије и образовна постигнућа


Програм семинара под називом Важна питања у настави историје: домети историографије и образовна постигнућа акредитован код Завода за унапређивање образовања и васпитања. У Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2016/2017. и 2017/2018. налази се под бројем 144.

Програм се односи на приоритетну област праћење и вредновање образовних постигнућа, односно праћење и подстицање развоја деце, ученика и полазника и усмерен је на развој компетенције за наставну област, предмет и методику наставе (К1).

Циљ програма је јачање компетенција наставника историје за планирање, реализацију и вредновање наставе предмета Историја у складу са дометима историографије и образовним постигнућима.

Теме су: Домети историографије; Важна питања у настави историје; Образовна постигнућа у настави историје; Планирање наставе историје усмерене на ученика и засноване на образовним постигнућима и дометима историографије; Глобални план за разред; Праћење и усмеравање учења.

Уколико сте заинтересовани за овај програм можете да нам се обратите електронским путем на адресу udruzenjenastavnikaduga@gmail.com


НЕДАВНЕ ОБЈАВЕ
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page